Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از طراحی پلتفرم بومی برای سامانه مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان خبر داد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، مرتضی فاضلی، رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، در نشست خبری نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها به مناسبت اختتامیه آموزش‌های مجازی دروس معارف اسلامی دانشگاه در ایام تعطیلات اضطراری مراکز آموزش عالی با بیان اینکه فعالیت این مرکز از سال 93  در این نهاد آغاز شده است، اظهار داشت:  با مطالعاتی که در حوزه مجازی 10 دانشگاه برتر دنیا در حوزه آموزش مجازی صورت گرفت مشخص شد  آموزش مجازی به صورت مستقل عرضه نمی‌شود بلکه تکمیل‌کننده آموزش حضوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در برخی از برنامه های فرهنگی و آموزش نهاد رهبری از فضای مجازی استفاده می شود، گفت:  امروز بیش از 40 هزار نفر از بستر فضای مجازی این نهاد استفاده می‌کنند.

حجت الاسلام رستمی مطرح کرد: حمایت نهاد رهبری از برنامه‌های نخبگان دانشگاهی با موضوع حجاب

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه مرکز آموزش مجازی نهاد را در 4 آموزشکده سامان دادیم،تصریح کرد: 250 درس مجازی هم اکنون در این سامانه عرضه می‌شود و با وجود اینکه در آموزش دروس معارف در دانشگاه‌ها  هیچ محتوایی در نظر گرفته نشده است در سامانه مرکز از برترین اساتید استفاده شد.

فاضلی افزود: تعداد 150 درس را مرتبط با سرفصل‌های دروس معارف و 17 عنوان درس معارفی را در این دوره عرضه کردیم و هماهنگی‌های لازم را با دانشگاه‌ها در این زمینه داشتیم. 

وی همچنین به برخی مشکلات در این زمینه اشاره کرد و گفت: ساختار ضعیف اینترنت از جمله مشکلات پیش روی دانشجویان و اساتید بود  که از طریق به کارگیری سرورهای نهاد 40 درصد از مشکلات حل شد. مابقی مشکلات مربوط به مسائل  تجهیزاتی بود که دانشجویان و اساتید از آن استفاده می‌کردند.

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها ادامه داد: خدمات پشتیبانی به صورت 24 ساعته ارائه می‌شود و در این مدت به 455 هزار درخواست پاسخ دادیم.

فاضلی به مسئله کیفیت نیز اشاره کرد و افزود: دروس معارف  در آموزش مجازی با کیفیت بالاتری ارائه شد، محتواها به نوعی پاسخگوی نیاز دانشجویان بود. توسعه آموزش‌های مجازی را در دستور کار خواهیم داشت، اما آموزش مجازی  باید در کنار آموزش حضوری باشد.

وی از طراحی پلتفرم بومی برای این سامانه خبر داد و گفت: نهاد رهبری در دانشگاه‌ها طراحی پلتفرم بومی را آغاز کرده و بیش از دو سوم فناوری را در آن به کار گرفتیم که در کمتر از یک سال کل پلتفرم آموزشی نهاد بومی خواهد شد و قابل عرضه به سایر نهادها نیز خواهد بود. از شرکت‌های دانش‌بنیان نیز دعوت به همکاری می‌کنیم که در این زمینه با نهاد همکاری لازم را داشته باشند. 

وی درباره تعلیق دانشجویان متخلف در آزمون‌های معارف، گفت: صدور گواهینامه دروس معارف به صورت 24 ساعته بود و به همین دلیل برخی از دانشجویان از این مزیت‌ها سوء استفاده کردند، اما با آگاهی و اطلاع‌رسانی‌هایی که صورت گرفت، تعداد متخلفین کاهش یافت و رویه آزمون‌ها تغییر کرد. عده‌ای که تخلف کرده بودند، تعلیق شدند و باید ترم‌های آینده این درس را بگذرانند. 

فاضلی با تاکید بر اینکه برای این آموزش هیچ هزینه ای از دانشجو دریافت نمی شود، گفت:  آموزش مجازی دروس معارف در سامانه مجازی دانشگاهیان تا دو مرحله به صورت رایگان است.

انتهای پیام/

R1011173/P/S1,1412/CT11 واژه های کاربردی مرتبط نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران بیشتر بخوانید... حجت الاسلام رستمی مطرح کرد: حمایت نهاد رهبری از برنامه‌های نخبگان دانشگاهی با موضوع حجاب

منبع: تسنیم

کلیدواژه: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران نهاد رهبری دانشگاه ها دانشگاه های جمهوری اسلامی ایران دروس معارف نهاد رهبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۸۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم

ایسنا/مازندران مدیر مرکز حوزه‌های علمیه خواهران کشور گفت: با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

حجت الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل امشب در نشستی با کارکنان، طلاب و اصحاب رسانه، با بیان اینکه حوزه علمیه خواهران با ۵۰۰ مدرسه در ۲۸ استان فعالیت دارد، اظهار کرد: یکی از رسالت‌های مهم حوزه علمیه خواهران نظارت و ارزیابی بر انجام فعالیت آموزشی، پژوهشی و تربیتی است که در استان‌ها به این مهم پرداخته می‌شود .

وی با اشاره به اینکه برنامه ۵ ساله حوزه‌های علمیه خواهران در سال ۱۴۰۱ تصویب شد، بیان کرد: مقرر شد در سال ۱۴۱۴ به یک افق در حوزه خواهران دست پیدا کنیم تا به نوعی بانوان اقدامات خودشان را بتوانند عملی کنند .

فاضل از برنامه‌های مهم سفر به مازندران را پیگیری توسعه آموزش عالی در استان و ارتقای برخی مدارس از سطح ۲ به سطح ۳ دانست و گفت: سالانه حدود ۱۱ هزار نفر در حوزه‌های علمیه ثبت نام می‌کنند.

حجت الاسلام والمسلمین فاضلی اظهار کرد: لشکر ۷ هزاره سفیران رضوان در ایام ثبت نام حوزه‌های علمیه فعالیت دارند که بصورت چهره به چهره اقدام به تبلیغ می‌کنند، امسال از اول اردیبهشت ثبت نام حوزه‌های علمیه شروع شده است.

وی با اعلام اینکه تاکنون برای حدود ۵۰ هزار نفر طلبه خواهر در سطوح ۱ تا ۳ ثبت نام صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: پیگیری‌ها جهت احداث سایت اداری مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران صورت گرفته است که امیدواریم در سال ۱۴۰۳ عملی شود . 

وی با بیان اینکه اشتغال فارغ التحصیلان حوزوی در گذشته از دغدغه مدیریت مرکز حوزه علمیه نبوده است لذا جهت بکارگیری فارغ التحصیلان حوزوی در دستگاه‌های اداری پیگیری‌های لازم  صورت گرفته است، یادآور شد: آموزش مشترک فارغ التحصیلان حوزه و مرکز قضا در قم آغاز  شده و توافقات خوبی با معاونت آموزش قوه قضاییه صورت گرفته است.

فاضل گفت: در حال حاضر با  نهادهایی مانند آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم تا فارغ التحصیلان حوزه علمیه با شرکت در آزمون بتوانند جذب این نهاد شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کار دانشگاه‌ها تربیت نیروی متخصص متناسب با ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان است
  • سامانه بازار کتاب تا پایان نمایشگاه سی‌وپنجم غیرفعال است
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • برای جذب فارغ‌التحصیلان حوزه علمیه با آموزش و پرورش وارد گفت‌وگو شدیم
  • دانشگاه تهران مأمور تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز شد
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • مولفه‌های بومی امنیت روانی در اردبیل احصا شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها