Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی فاضلی رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها در نشست خبری که صبح امروز در سازمان مرکز نهاد برگزار شد گفت: از سال ۹۳ آموزش مجازی در این نهاد آغاز شده است.

وی ادامه داد: با مطالعاتی که در سال ۹۳ و ۹۶ انجام شد ۱۰ دانشگاه برتر دنیا در حوزه آموزش مجازی مورد بررسی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس این مطالعه آموزش مجازی به صورت مستقل عرضه نمی‌شود بلکه تکمیل‌کننده آموزش حضوری است.

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها عنوان کرد: برای تکمیل تمامی برنامه‌های فرهنگی و آموزشی در نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها از این فضا استفاده می کنیم به طوری که در سال اول یک هزار و ۱۰۰ نفر و در پایان سال ۵۶ هزارنفر ثبت نام کرده بودند.

فاضلی گفت: در چهار آموزشکده ۲۵۰ درس مجازی ساماندهی شد. در سامانه آموزش مجازی نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها در حوزه کمی توفیقات خوبی کسب شده است. همچنین در این سامانه از محتوایی که از پیش تهیه شده بود، استفاده شد.

وی افزود: مرکز داده‌های نهاد را افزایش داده‌ایم از همین رو ۴۰ درصد قطعی سامانه آموزش مجازی دانشگاهیان رفع شد. خدمات پشتیبانی ۲۴ ساعته را در این سامانه ایجاد کردیم که ۴۵۵ هزار درخواست به آن ارسال شد و کمتر از یک ساعت پاسخ داده شده است.

وی با اشاره به تعلیق دانشجویان متخلف در آزمون‌های معارف، گفت: صدور گواهینامه دروس معارف به صورت ۲۴ ساعته بود و به همین دلیل برخی از دانشجویان از این مزیت‌ها سوء استفاده کردند، اما با آگاهی و اطلاع‌رسانی‌هایی که صورت گرفت، تعداد متخلفین کاهش یافت و رویه آزمون‌ها تغییر کرد. عده‌ای که تخلف کرده بودند، تعلیق شدند و باید ترم‌های آینده این درس را بگذرانند. 

فاضلی در پایان یادآور شد: آموزش مجازی دروس معارف در سامانه مجازی دانشگاهیان تا دو مرحله به صورت رایگان است و هیچ هزینه‌ای از دانشجو دریافت نمی‌شود.

رئیس مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه سیاست نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها استفاده از فضای مجازی است، گفت: در کنار متن کتاب و نقش استاد آموزش مجازی را توسعه خواهیم داد. آموزش ما محدود به دروس معارف و فرهنگی نخواهد بود. آموزش مجازی جایگزین آموزش حضوری نیست. باید نقش محوری کتاب و استاد حفظ شود.

وی گفت: از پلتفرم بومی در سامانه مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان استفاده شده است. این پلتفرم قابل عرضه به دیگر نهادهای آموزشی دیگر است.

کد خبر 4973860 زهرا سیفی

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش مجازی نهاد رهبری در دانشگاهها آزمون معارف ویروس کرونا وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشجویان آموزش مجازی سازمان سنجش منصور غلامی دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه ها آزمون دکتری تخصصی دانشگاه های علوم پزشکی دانشگاه تهران آموزش پزشکی مرکز سنجش آموزش پزشکی دانشگاه های ایران مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان رهبری در دانشگاه ها نهاد نمایندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۲۸۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی سعادتی از روند برگزاری آزمون استخدامی مشاغل کیفیت بخشی آموزش و پرورش که با هدف جذب مربیان امور تربیتی، مربی تربیت بدنی و مشاوران در آذربایجان شرقی  بازدید کرد و گفت:این آزمون صبح امروز با شرکت ۱۹ هزار و ۲۱۸ داوطلب برگزار شد که از این تعداد ۱۴۶۳۰ نفر  خانم و ۴۵۸۸ نفر آقایان بودند که در ۲۲ حوزه آزمونی توسط جهاددانشگاهی به رقابت پرداختند.

سعادتی گفت: ۱۱۶۹ نفر به عنوان عوامل کیفیت بخشی جذب دستگاه تعلیم و تربیت خواهند شد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان شرقی افزود: از این تعداد ۴۴۴ نفر به عنوان مربی امور تربیتی ۴۱۳ نفر به عنوان مشاور و مربی امور تربیتی و ۲۴۴ نفر به عنوان مربی تربیت بدنی و ۶۸ نفر به عنوان مشاور به کار گرفته خواهند شد.

همچنین تعداد آموزگاران معرفی شده به مرحله ارزیابی تکمیلی ۲۳۲۴ نفر می‌باشد که ارزیابی تکمیلی این افراد نیز از شانزدهم اردیبهشت ماه آغاز می‌شود.

دیگر خبرها

  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در آذربایجان شرقی
  • رقابت بیش از ۹ هزار نفر در آزمون استخدامی آموزش و پرورش همدان
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • فاضل لنکرانی: «امید» در میان اساتید حوزه در حال از بین رفتن است / تعداد شاگردان استادی که ۱۰۰ شاگرد داشت به ۱۰ نفر رسیده / مراجع و رهبری به این مسائل توجه کنند
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • ندای ضدصهیونیستی دانشجویان آمریکایی و اروپایی در جامعه طاغوت بلند است
  • آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش در ۱۱ نقطه فارس برگزار می‌شود
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد یک رسانه
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها