Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که وزارت ارتباطات عنوان می‌کند اینترنت رایگان برای آموزش مجازی ارائه کرده است؛ اما شواهد نشان می‌دهد که دانشجویان و اساتید متحمل هزینه شده‌اند.

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا-محدثه حسینی؛ در جامعه امروزی «اینترنت» برای آموزش ملزوم و برای آموزش مجازی لازم است.  وزارت ارتباطات با شیوع ویروس کرونا و جایگزینی آموزش مجازی در کشور و با مشارکت اپراتورها، بسته‌های مختلف برای دانش آموزان، دانشجویان، معلمان و اساتید کشور تعریف کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این بسته‌ها برای نخستین بار در اسفند ماه سال گذشته فعال شد.

هر چند این اینترنت رایگان با اعتراض دانشجویان و اساتید همراه بود، افزایش حجم اینترنت کشور منجر به کاهش سرعت و کیفیت آن شده بود، از طرفی برخی از نقاط کشور فاقد پوشش اینترنت بودند و همین امر منجر شد برخی از دانشجویان و دانش‌آموزان از تحصیل جا بمانند. 

اکنون با گذشت هشت ماه از شیوع ویروس کرونا در کشور از مسئولان انتظار می‌رود که با اخذ تصمیمات دقیق و راهبردی به پیشرفت کشور کمک کنند. در همین راستا روز گذشته محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات در صفحه توئیتری خود از فعال شدن بسته اینترنت رایگان برای آموزش مجازی دانشجویان تمام کشور خبر داد. 

در متن این پیام آمده است: اینترنت «رایگان» برای همه دانشجویان کشور، در هنگام استفاده از سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه‌ها، از امروز فعال می‌شود. ‌مشاهده لیست سامانه‌ها فعلی مشمول طرح و همچنین ثبت‌نام سامانه‌های جدید توسط دانشگاه‌ها به‌وسیله سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات میسر است.

نواقص اینترنت رایگان برای آموزش رایگان

اهدای اینترنت رایگان به دانشجویان شاید در نگاه نخست گامی مثبت و قابل تقدیر است، اما این طرح نواقصی دارد و به انتظارات دانشگاهیان به درستی پاسخ نداده است. به نظر می‌رسد رؤسای دانشگاه‌ها و مسئولان وزارت علوم در تدوین طرح اهدای اینترنت رایگان به دانشگاهیان می‌توانستند کمک به سزایی کنند اما در این خصوص خبری منتشر نشده و منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات در پاسخ به پیگیری خبرنگاران از اینترنت رایگان به دانشگاهیان از درخواست و پیگیری این وزارتخانه خبر داد. 

فقط سامانه‌های آموزش مجازی رایگان شد

اینترنت دانشجویان تنها در زمان استفاده از سامانه‌های آموزش مجازی دانشگاه رایگان است. این در حالی است که بخش قابل توجهی آموزش در دانشگاه‌ها با استفاده از نرم‌افزارهایی غیر از سامانه‌های آموزش مجازی آن دانشگاه انجام می‌شود. 

اگر حداقل استفاده اینترنت دانشجویان در یک ماه را 7 گیگ درنظر بگیریم، هزینه 7 گیگ اینترنت دو اپراتور مطرح کشور، به مدت یک ماه  28هزار و 200 است. از همین رو دیگر نمی‌توان مدعی اینترنت رایگان برای آموزش رایگان شد. 

هم‌چنین  آموزش مجازی، دانشجو محور است، بدین معنا که دانشجویان باید تلاش خود را بیشتر کنند. لذا به منابع بیشتری نیاز دارد که با تعطیلی کتابخانه‌ها، اینترنت و فضای مجازی جایگاه اساسی‌‌تر در ارتقای کیفیت آموزش پیدا کرده است. با توجه به دلایل ارائه شده، ادعای وزارت ارتباطات مبنی بر اینترنت رایگان برای آموزش رایگان را زیر سؤال می‌رود.

اهدای اینترنت دوگانه به دانشجو و استاد!

شنیده‌ها حاکی از این است که به اساتید هیئت علمی از سوی وزارت ارتباطات «بسته 120 گیگی اینترنت رایگان» ارائه شده، اما برای دانشجویان تنها سامانه‌های آموزشی رایگان شده است. این رفتار دوگانه با دانشگاهیان، اعتراض دانشجویان را دو چندان کرده، زیرا این اقدام نشان‌دهنده آگاهی وزارت ارتباطات از نیاز دانشگاهیان به منابع مختلف و نرم‌افزارهای متععد در بستر فضای مجازی است.

اینترنت رایگان به کدام یک از اساتید تعلق می‌گیرد؟

بسته اینترنت رایگان تنها به اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها که از سوی دانشگاه نام و شماره تماس آن‌ها در اختیار وزارت ارتباطات قرار گرفته باشد، تعلق گرفته است. مابقی اساتید نیز باید به یک سامانه مشخص مراجعه و ثبت‌نام کنند و پس از تائید شدن از سوی دانشگاه به آن‌ها اینترنت داده می‌شود. این شرایط نارضایتی اساتید مدعو را در پی داشت. 

هر چند تمام نکات مطرح شده در این گزارش در نظرات توئیتر وزیر ارتباطات توسط دانشگاهیان نوشته شده، اما وزیر ارتباطات عکس العملی نسبت به این نظرات نشان نداده است. خواسته مشترک دانشگاهیان اینترنت پرسرعت برای جستجو است.

انتهای پیام/4084/

منبع: آنا

کلیدواژه: وزیر ارتباطات اینترنت رایگان محمدجواد آذری جهرمی آموزش رایگان سامانه های آموزش مجازی دانشگاه ها سامانه های آموزش مجازی اینترنت رایگان اینترنت رایگان وزارت ارتباطات دانشگاه ها برای آموزش سامانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۴۶۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بن کتاب دانشجویان اعلام شد

محمد خلج، مدیر کمیته اداری و مالی گفت: معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای سیاست‌های ترویج کتاب و کتابخوانی و حمایت از نشر کشور، اقدام به توزیع یارانه اعتباری خرید سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران برای اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور می‌کند.

بر اساس خبر ستاد خبری نمایشگاه کتاب، او با اشاره به سقف یارانه اعتباری خرید کتاب ویژه دانشجویان، طلاب و اعضای هیئت علمی گفت: سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب۷۰۰هزار تومان است که از این مقدار۴۲۰هزار تومان سهم مشارکت دانشجویان و طلاب بوده و ۲۸۰هزار تومان سهم معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی است. همچنین سقف یارانه اعتباری خرید کتاب برای اعضای هیئت علمی ۸۰۰هزار تومان است که از این مقدار معادل ۴۰۰هزار تومان سهم عضو هیئت علمی و ۴۰۰هزار تومان نیز برعهده معاونت امور فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی خواهد بود.

مدیر کمیته اداری و مالی ادامه داد: یارانه اعتباری خرید کتاب (بُن کتاب) صرفا در بخش مجازی سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران قابل استفاده است و به‌صورت «اعتبار خرید» به کد ملی متقاضیان اختصاص پیدا می‌کند. برای دریافت این یارانه در هنگام درخواست نیازی به واریز وجه نیست و یارانه اختصاصی در زمان خرید کتاب محاسبه و کسر خواهد شد.

محمد خلج در پایان گفت: اعضای هیئت علمی، دانشجویان و طلاب سراسر کشور درصورتی که اطلاعاتشان از سوی مراکز ذیربط (وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه‌های غیرانتفاعی، مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه کشور و ...) به ستاد نمایشگاه ارسال شده باشد، می‌توانند سه روز قبل از آغاز سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران (از ۱۶اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) به نشانی اینترنتی ketab.ir مراجعه کنند و پس از ثبت‌نام/ورود به سامانه نمایشگاه مجازی کتاب در قسمت پروفایل، درخواست خود را برای دریافت یارانه اعتباری ثبت کنند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی (ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

tags # کتاب سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • دولت مسائل کشور را با کمک و حمایت از دانشگاهیان حل می‌کند
  • میزان بن کتاب دانشجویان اعلام شد
  • رفتار آمریکا با دانشجویان حامی فلسطین حقیقت حقوق بشر آنها را روشن کرد
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)
  • علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل
  • معلم‌های «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • معلمان «شاد» ۳۰ گیگابایت اینترنت رایگان دریافت می‌کنند
  • جامعه نخبگانی آمریکا علیه تفکر غیرتوحیدی/ برخوردهای دوگانه در مواجهه با آزادی بیان
  • جامعه نخبگانی آمریکا علیه تفکر غیرتوحیدی/ برخوردهای دوگانه آمریکا در مواجهه با آزادی بیان
  • (ویدیو) امکان تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت در ایران!