Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، آئین رونمایی از جشنواره آموزشی خانواده تا همیشه با هدف توانمند سازی خانواده‌ها در بحران کرونا امروز به میزبانی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با حضور سیما سادات لاری معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت، حجت الاسلام و المسلمین علی تقوی معاون فرهنگی سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها، مرتضی فاضلی مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاضلی در این نشست گفت: امروز با بحران کرونا در کشور مواجه هستیم و نیاز است دانشگاه‌ها در این بحران فعال شوند.

مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان افزود: در سالیان گذشته سامانه‌ای در نهاد نمایندگی مشغول فعالیت بوده و ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر از دانشجویان و اساتید در سامانه آموزش مجازی فعال بودند و در ماه‌های اخیر شهروندان هم به این سامانه مجازی آموزش دانشگاهیان پیوسته اند.

مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان توضیح داد: در دروس مجازی معارف و دروس معرفتی و سیاسی بیش از ۲۴۰ درس را تولید کردیم و در ۲ سال گذشته با تحقیقات آینده پژوهشی به این نتیجه رسیدیم که بین دانشگاه و سرفصل‌هایی که دانشگاه پوشش می‌دهد با مهارت‌های زندگی و اجتماعی فاصله وجود دارد.

محور بودن آموزش دانشگاه‌ها منسوخ شده است

او افزود: بر اساس مطالعات یونسکو اینکه دانشگاه تنها محور آموزش در کنار مدرسه باشد منسوخ شده و از مخور یادگیری مادامی العمر روی کار آمده است و چند سال آموزش در مدرسه و دانشگاه کفایت اداره امور زندگی را نمی‌کند.

مدیر مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان اظهار کرد: بر اساس برنامه ریزی‌ها فناوری‌های آموزشی در مقیاس ملی می‌تواند این چالش را رفع کند. این برنامه ریزی‌های ابتدا به زبان فارسی خواهد بود و سپس به سطح بین المللی رسوخ خواهد کرد.

فاضلی گفت: چالش‌های نظارت والدین بر دانش اموزان، آموزش برای دانشجویان و دانشجویان و چالش‌ها در ارتباط میان فردی و فضای خانوادگی از جمله چالش‌های بحران کرونا است. چالش‌ها و آسیب‌های جدی در این حوزه‌ها باعث شد تا بسته‌های مجازی با هدف ارتقا توانمندی شهروندان تولید شود. این درس‌ها با کیفیت خود در مرکز آموزش مجازی دانشگاهیان ضبط شد و قرار دادن آزمون برای این دوره در نظر گرفته شد. علاوه بر دانشگاهیان تمام خانواده‌ها می‌تواند از این بسته‌های آموزشی استفاده کنند.

او ادامه داد: نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در بحران‌ها می‌تواند ایفای نقش کند. این دوره آموزشی به عنوان شروع آغاز می‌شود که با نیاز سنجی این دوره‌ها را تکمیل و ارتقا می‌دهیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه رونمایی آموزش عالی نهاد نمایندگی دانشگاه ها چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۶۱۵۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

سیدعلی‌محمد میرمحمدی میبدی با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا ضمن تشکر از برگزارکنندگان این رویداد مهم جهت انتخاب دانشگاه صنعتی برای محل استقرار این نمایشگاه اظهار کرد: دانشکده حمل‌ونقل، عمران و صنایع از دانشکده‌های دانشگاه صنعتی اصفهان است که برنامه‌های متعدد مدیریت شهری در ارتباط با پروژه‌های حمل‌ونقلی و ترافیکی را دنبال می‌کند، همچنین در این زمینه مقاله‌های بسیار خوبی را در داخل کشور و خارج از آن ارائه کرده است.

وی با تاکید بر اینکه به‌طور معمول حداقل سالانه حدود ۵۰ مقالات متعدد توسط اساتید دانشکده حمل‌ونقل تولید می‌شود، افزود: پژوهشکده حمل‌ونقل نیز کنار این دانشکده فعال است، همچنین برگزاری نمایشگاه ملی حمل‌ونقل دانش‌بنیان حاصل اجرای فرامین مقام معظم رهبری است و مشارکت‌های مردمی را در بحث تولید، به‌ویژه تولید فناورانه به‌دنبال دارد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه یکی از نقاط‌ضعف ما این است که نتوانسته‌ایم یافته‌ها و محصولات خود را به‌خوبی با برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی به دید عموم برسانیم، افزود: شاید مسئولان امر و متولیان باید راهکاری بیندیشند تا توده‌های مختلف مردم و جامعه دانش‌آموزی و دانشگاهی به چنین فضاهایی بیشتر راه پیدا کنند.

میرمحمدی میبدی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در حوزه دانشگاه‌ها تاکید کرد: مسئولان باید از این ظرفیت‌ها استفاده کنند تا بتوانیم فعالیت نخبگان این مرز و بوم که به تولید و محصول رسیده است را به مردم نشان دهیم.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با تاکید بر اینکه ۱۱ هزار دانشجو در دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول تحصیل هستند، گفت: دانشجوی نخبه خلاق از محصولات این دانشگاه بوده و مدیران موفق بسیاری در این دانشگاه پرورش یافته‌اند.

میرمحمدی میبدی اضافه کرد: در تمام حوزه‌ها اقدامات مهمی را انجام می‌دهیم که امکان اطلاع‌رسانی آن به‌دلیل مسائل امنیتی وجود ندارد، اما می‌توان گفت که این اقدامات بسیار ارزنده است.

کد خبر 750010

دیگر خبرها

  • دوره آموزشی چرم دوزی در مهدیشهر
  • لزوم استفاده مسئولان از ظرفیت دانشگاهیان/ نمایشگاه حمل‌ونقل حاصل اجرای فرامین رهبری است
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • نجات جوان اهل گرمی اردبیل از چوبه دار
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • چالش‌های حوزه تعلیم و تربیت چبست؟/ در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • تحلیف سربازان مرکز آموزشی امام رضای بیرجند و مراسم گرامیداشت روز معلم
  • پیری جمعیت امنیت روانی و اجتماعی را به چالش خواهد کشید