Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، کرونا هر روز نسخه جدیدی ارائه می‌کند. از کرونای انگلیسی و آفریقایی گرفته تا دلتا و لامبدا. مدام در خبرها می‌آید که سرعت شیوع و بیماری‌زایی نسخه‌های جدید به مراتب بیشتر از قبلی‌هاست. به همین دلیل، به نظر می‌رسد حکایت رعایت پروتکل‌ها و تعطیلی‌ها همچنان باقی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ماه‌های اول پس از شیوع بیماری و تعطیلات گسترده‌ای که برای دانشگاه‌ها و مشاغل ایجاد شد، چشم امید همه به ساخت واکسن بود تا بتوانند سرکار و درس خود برگردند.

 اما این روزها که دو سال از شیوع این بیماری می‌گذرد، به رغم واکسیناسیون بالای ۵۰ درصدی که در بسیاری از کشورها انجام شده، برخی معتقدند حتی واکسیناسیون گسترده هم نمی‌تواند مانع شیوع گونه‌های جدید بیماری مانند کرونای دلتا شود. به همین دلیل، لازم است تدابیر جدیدی از سوی دانشگاه‌ها اندیشیده شود. 

شیوع انواع جدید کرونا و تاثیر نامشخص واکسن بر این گونه‌ها سبب شده دانشگاه‌های آمریکا به تدریج اعتراف می‌کنند که احتمالا بخش زیادی از کلاس‌های پاییزی‌شان به صورت آنلاین خواهد ماند. البته بسیاری از دانشگاه‌ها مانند سال گذشته، هنوز برنامه‌های خود را کاملا روشن نکرده‌اند و سعی می‌کنند در عین حال که حواسشان به روند شیوع بیماری است، گوشه چشمی هم وضعیت به دانشجویانی داشته باشند که مشتاق حضور واقعی در کلاس‌های دانشگاه هستند.

آمارهای متعددی از انتظار دانشگاهیان برای برگزاری حضوری یا مجازی آموزش‌ها منتشر شده است. به نظر می‌رسد، دانشگاه‌های بزرگ تمایل و تعهد بیشتری برای آموزش حضوری در مقایسه با دانشگاه‌های کوچک داشته باشند.

برای مثال برخی دانشگاه‌های کوچک مانند دانشگاه ایالتی هومبولت کالیفرنیا با هشت هزار دانشجو اعلام کرده‌اند که ۴۰ درصد آموزش‌های خود را به صورت آنلاین برگزار خواهد کرد. در حالی که دانشگاه مینه‌سوتا اعلام کرده؛ ۸۰ درصد کلاس‌هایش حضوری خواهد بود.

دانشگاه‌ها این روزها به تدریج در حال عقب‌نشینی از این وعده‌های بلندپروازانه هستند. چون بسیاری از اعضای هیئت علمی مینه‌سوتا اعتراض کردند که حضوری شدن کلاس‌ها بدون توجه به واکسیناسیون کامل، نشان می‌دهد که دانشگاه‌ها تنها به فکر ثبت‌نام و درآمد هستند و اهمیتی برای اطمینان از سلامت و ایمنی دانشگاهیان ندارند.

بر اساس داده‌های اخیر مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده آمریکا، ۴۴ درصد از آمریکایی‌های ۱۸ تا ۲۴ ساله واکسینه شده‌اند. سو استروف (Sue Estroff) استاد دانشگاه کارولینای شمالی در چاپل هیل (UNC) می‌گوید با وجود این که این آمار نسبتا خوب است؛ اما برای بسیاری از استادان قابل قبول نیست.

با وجود رسوایی پاییز سال گذشته که تنها چند روز پس از بازگشایی این دانشگاه‌ ۱۳۰ مورد عفونت در کمتر از یک هفته مشاهده شد، باز هم دانشگاه کارولینای شمالی اعلام کرده است که برنامه‌ای برای آموزش حضوری ارائه خواهد کرد، بدون هیچگونه دستوری برای واکسیناسیون دانشجویان.

در مقابل دانشگاه ایالتی لوئیزیانا (LSU) سعی می‌کند به نگرانی‌های دانشگاهیان احترام بگذارد. تا جایی که ویلیام تیت (William Tate) رئیس این دانشگاه گفت: برخی از مردم استراتژی‌های خود را برای کاهش خطر دارند و ما باید به آن احترام بگذاریم.

کارشناسان آموزشی معتقدند؛ انعطاف‌پذیری کالج‌ها در شرایط کنونی بسیار مهم است. درست است که محیط‌های معمولی و حضوری، هدف بلند آموزش است؛ اما نیازهایی فوری که مرتبط با سلامت دانشجویان و استادان هستند هم نباید نادیده گرفته شوند. به همین دلیل، بهترین راه، ادامه دادن آموزش‌های آنلاین است.  

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1106851 برچسب‌ها آموزش مجازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آموزش مجازی دانشگاه ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۱۹۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو قاسم محمدی‌نژاد، سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان در آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی برتر دانشگاه‌های استان کرمان که در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد گفت: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب سرآمدین آموزشی بوده است.


رییس پژوهشگاه افضلی پور افزود: از جمله رموز توفیق و ماندگاری یاد استاد شهید مرتضی مطهری تهجد و تقوا، اخلاص، تعمّق و تدقیق در امور، جامعیت علمی، تواضع و روحیه خدمت به مردم و جامعه بوده است.

*اعلام شاخص‌های سنجش سرآمدان 

رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان تاکید کرد: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب اساتید برتر بوده است به پاس قدردانی از تلاش و کوشش جامعۀ دانشگاهی آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه معین استان برگزار می‌شود.

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی، ما ١٠ کارگروه را انتخاب کردیم و بر اساس شاخص‌هایی از جمله، فعالیت‌های آموزشی، کیفیت و کمیت آموزشی، فناوری‌های آموزشی مکمل، آموزش پژوهش‌محور، فعالیت‌های فرهنگی و اخلاق حرفه‌ای، شئون استادی، بحث شاگردپروری و نقش‌آفرینی در مرجعیت علمی توانسته‌ایم سرآمدان آموزشی را برگزینیم.

محمدی‌نژاد با اشاره به تشکیل کارگروه تحول آموزشی در استان برای اولین‌بار با ریاست استاندار، اعلام نمود: مطابق آئین‌نامه آموزشی ابلاغ شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تمامی مصوبات مربوط به آمایش در حوزه آموزش عالی استان در این کارگروه مطرح و مجوز‌های لازم را دریافت می‌نمایند. 

*تدوین سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی 

وی در ادامه گفت:سپس موارد در شورای گسترش مطرح می‌شوند و به‌زودی سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی در این کارگروه تهیه و به تصویب شورای گسترش آموزش عالی خواهد رسید.

دبیر کارگروه تحول آموزشی در استان توضیح داد: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

وی تصریح کرد: نیاز محوری، مهارت و اشتغال آفرینی به‌عنوان سرفصل‌هایی قرار گرفته‌اند که بایستی در تغییر رویکرد آموزشی استان کرمان مدنظر قرار گیرد. 

او افزود:در دانشگاه شهید باهنر کرمان قرار بر این است ضمن احترام به رویه‌هایی که از قبل وجود داشته در فعالیت‌های آموزشی به سمت برنامه‌محوری و استاد محوری پیش رفته و هر گونه تغییر مبتنی بر فکر و برنامه باشد.

دیگر خبرها

  • همه آحاد جامعه به نوعی مخاطب دستگاه تعلیم و تربیت و وامدار معلمان هستند
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه سی‌وپنجم موقتا غیرفعال است
  • سامانه بازار کتاب تا انتهای نمایشگاه کتاب موقتا غیرفعال است
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • برگزاری جشنواره ملی تدریس خلاق در دانشگاه کردستان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید